sâmbătă, 12 decembrie 2015

CARNE DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR


Ingrediente: 500 g carne de porc
                    3 rosii
                    3 cartofi
                    1 ceapa
                    1 morcov
                    1 pastarnac
                    1 ardei gras verde
                    1 ardei kapia
                    1 legatura patrunjel
                    100 ml supa
                    ulei
                    sare
                    piper
Mod de preparare:
  1. Carnea de porc se taie cubulete mai mari. Legumele se curata, se spala si se toaca felii de circa 1 cm. Se amesteca legumele cu bucatile de carne, se adauga patrunjelul tocat si se presara cu sare si piper. Se pun toate  ingredientele intr-o tava unsa cu ulei, se adauga supa si se acopera tava cu folie de aluminiu.
     
  2. Se coace in cuptorul preincalzit circa 1 ora si 30 de minute, pana se patrunde bine carnea si incepe sa se rumeneasca frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu