sâmbătă, 12 decembrie 2015

SALATA DE PUI CU GHEBE SI MAIONEZA


Ingrediente: 1 piept de pui
                     250 g ghebe
                     maioneza: 1 galbenus fiert bine
                                      1 galbenus crud
                                      250 ml ulei
                                      1 lingurita mustar
                                      1 lingura zeama de lamaie
                     3 catei de usturoi
                     sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
  1. Se prepara maioneza http://irinamitrea.blogspot.ro/2013/12/maioneza-pentru-salate.html
  2. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie cubulete mici.
  3. Ghebele se spala bine in apa cu sare si se pun la fiert. Cand sunt gata se scurg bine, apoi se dau pe masina de tocat sau prin blender.
  4. Se adauga in maioneza cateii de usturoi pisati, pieptul de pui si ghebele si se amesteca, se adauga sare si piper dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu