joi, 15 ianuarie 2015

CHEC CU NUCI SI BANANE


Ingrediente: 3 oua
                     300 g faina
                     1 plic praf de copt
                     300 g zahar
                     3 banane
                     1 cana nuci macinate
                     100 ml ulei
                     1 esenta de vanilie
                     crema de ciocolata
Mod de preparare:
  1. Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si cu 3 linguri de zahar. Se adauga nucile peste albusuri si se amesteca.
  2. Bananele se paseaza cu o furculita, se adauga zaharul, esenta de vanilie, galbenusurile si uleiul.
  3. Se adauga albusurile si se amesteca bine, apoi se toarna in ploaie faina cu praful de copt.
  4. Se toarna compozitia intr-o tava forma de chec tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu alimentara se da checul la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu. E copt cand trece testul cu scobitoarea.
  5. Se scoate checul si se lasa sa se racoreasca, apoi se orneaza cu crema de ciocolata.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu