Ingrediente: 3 oua
300 g faina
1 plic praf de copt
300 g zahar
3 banane
1 cana nuci macinate
100 ml ulei
1 esenta de vanilie
crema de ciocolata
Mod de preparare:
- Ouale se separa. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si cu 3 linguri de zahar. Se adauga nucile peste albusuri si se amesteca.
- Bananele se paseaza cu o furculita, se adauga zaharul, esenta de vanilie, galbenusurile si uleiul.
- Se adauga albusurile si se amesteca bine, apoi se toarna in ploaie faina cu praful de copt.
- Se toarna compozitia intr-o tava forma de chec tapetata cu hartie de copt sau folie de aluminiu alimentara se da checul la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu. E copt cand trece testul cu scobitoarea.
- Se scoate checul si se lasa sa se racoreasca, apoi se orneaza cu crema de ciocolata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu