vineri, 30 mai 2014

ARDEI CU CASCAVAL LA CUPTOR


Ingrediente: 6 ardei gras/kapia
                  5 masline
                  300 g cascaval
                  300 g smantana
                  3 oua intregi
                  4 linguri faina
                  pesmet
                  sare
Mod de preparare:

  1. Ouale se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga smantana si se amesteca.
  2. Cascavalul se da pe razatoarea mare.
     
  3. Ardeii si maslinele se taie cubulete.
  4. Se adauga cascavalul, ardeii si maslinele peste ouale batute si se amesteca. Se toarna faina in ploaie si se omogenizeaza bine compozitia.
  5. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia in tava si se da la cuptor.
     
  6. Se coace la foc mediu, circa 30 de minute.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu