Ingrediente: 500 g carne de pui
2 morcovi
1 pastarnac
1/2 telina
1 cartof
1 castravete murat
1/2 ardei in otet
1 mar
maioneza
sare
piper
Mod de preparare:
- Cartoful in coaja se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare.
- Carnea de pui se spala bine, se presara cu sare si se pune la fiert impreuna cu legumele curatate: morcov, pastarnac si telina. Se ia spuma de fiecare data cand e cazul.
- Legumele se incearca din cand in cand, intepandu-le usor cu o furculita. Se scot pe rand, dupa cum au fiert, pastarnacul fierbe cel mai repede iar daca sta prea mult se inmoaie.
- Carnea, impreuna cu toate legumele si marul se taie cubulete si se pun intr-un bol. Se adauga cateva linguri de maioneza, cat sa se lege compozitia, si se asezoneaza gustul cu sare si piper.
- Se aseaza salata intr-un bol sau pe un platou si se orneaza cu maioneza.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu