Ingrediente: 1 pachet (400 g) macaroane
2 l apa
1 praf de sare
300 g nuca macinata
4 linguri zahar
2 plicuri zahar vanilat
1 praf scortisoara
50 g margarina / 3 linguri ulei
1 lingura miere de albine
Mod de preparare:
- Se pune apa cu sare la fiert. Cand da in clocot se adauga macaroanele si se lasa atat timp cat este recomandat pe ambalaj.
- Se scot apoi macaroanele intr-o strecuratoare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
- Nuca macinata se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si scortisoara.
- Intr-o tigaie antiaderenta se pune la topit margarina, se adauga compozitia cu nuca si se amesteca cateva minute continuu, la final se adauga mierea.
- Se pun macaroanele peste nuca si se amesteca bine.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu