miercuri, 4 decembrie 2013

MACAROANE CU NUCA


Ingrediente: 1 pachet (400 g) macaroane
                  2 l apa
                  1 praf de sare
                  300 g nuca macinata
                  4 linguri zahar
                  2 plicuri zahar vanilat
                  1 praf scortisoara
                  50 g margarina / 3 linguri ulei
                  1 lingura miere de albine
Mod de preparare:
  1. Se pune apa cu sare la fiert. Cand da in clocot se adauga macaroanele si se lasa atat timp cat este recomandat pe ambalaj.
  2. Se scot apoi macaroanele intr-o strecuratoare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.
  3. Nuca macinata se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat si scortisoara.
  4. Intr-o tigaie antiaderenta se pune la topit margarina, se adauga compozitia cu nuca si se amesteca cateva minute continuu, la final se adauga mierea.
  5. Se pun macaroanele peste nuca si se amesteca bine.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu