Ingrediente: 1 foaie aluat foietaj
1 piept de pui dezosat
1/2 ardei gras rosu
50 g cascaval taiat felii
50 g sunca
patrunjel verde
1 galbenus
1 lg lapte
sare
seminte de susan
Mod de preparare:
- Se taie pieptul de pui, se bate felii subtiri si se presara cu sare.
- Se umplu feliile de pui cu cascaval, sunca, ardei si patrunjel si se ruleaza strans.
- Aluatul de foietaj se intinde si se taie fasii de 1,5 cm. Se ia cate o fasie de aluat si se ruleaza in jurul pieptului de pui.
- Se pun rulourile la distanta de 3-4 cm intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se bate galbenusul de ou cu laptele si se ung rulourile. Deasupra se presara sare de mare si seminte de susan si se da tava la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute, pana cand se rumenesc frumos.
- Se scot si se lasa sa se racoreasca, apoi pot fi taiate felii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu