Ingrediente: 1 paine neagra feliata
400 g branza de vaci
200 g telemea
50 g unt
100 g smantana
1/4 ardei gras rosu
cateva frunze de patrunjel
1 plic gelatina
rosii cherry
Mod de preparare:
- Gelatina se pune la inmuiat in 50 ml apa rece.
- Se mixeaza untul moale impreuna cu branza de vaci. Se adauga telemeaua rasa, smantana, ardeiul si patrunjelul tocate marunt si se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga sare optional, dupa gust.
- Se adauga gelatina dizolvata si se omogenizeaza bine compozitia.
- Intr-o tava de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza un strat de felii de paine, se toarna crema de branza si iar se aseaza un rand de felii de paine. Se acopera cu folia alimentara si se da la rece peste noapte.
- A doua zi se rastoarna aperitivul pe un platou si se decoreaza cu rosii cherry si verdeata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu