Ingrediente: 6 oua
4 linguri ulei
100 ml lapte
4 linguri smantana
8 linguri faina
1/2 plic praf de copt
300 g kaiser
200 g mozzarella
1 ardei kapia
100 g masline
sare
Mod de preparare:
- Se mixeaza ouale spuma cu un praf de sare. Se adauga uleiul, laptele, smantana, faina si praful de copt si se omogenizeaza bine compozitia.
- Kaiserul se taie cubulete si se pune la calit intr-o tigaie. Cand este putin rumenit se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
- Se adauga in compozitia de chec ardeii si maslinele taiate cubulete, mozzarella taiata bucati mai maricele si kaiserul racorit.
- Se amesteca si se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Se da checul la cuptor timp de 30-40 de minute.
Se poate servi atat cald cat si rece. Va dorim pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu