miercuri, 5 februarie 2014

FRIPTURA DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR


Ingrediente: 6 bucati pulpa de pui (partea superioara)
                  8 cartofi
                  100 g mix de pesmet cu condimente
                  1 ou
                  4 linguri ulei
                  1/2 cana apa
                  chimen
                  sare
Mod de preparare:
  1. Cartofii se curata, se spala bine si se in sferturi si se condimenteaza cu sare si chimen. Pulpele de pui se spala si se presara cu sare. Jumatate dintre pulpe se dau prin ou batut spuma, apoi se trec prin mixul de pesmet si condimente.
  2. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt pulpele si cartofii si se adauga putina apa.
  3. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de o ora la foc mediu, apoi se mai tine descoperit circa 15 minute, pana se rumeneste friptura.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu