luni, 24 februarie 2014

FILE DE PESTE PANE


Ingrediente: 1 pachet file de peste
                  3 oua
                  2 linguri lapte
                  1 lingura ulei
                  2 linguri faina
                  sare
                  ulei pentru prajit
Mod de preparare:
  1. Pestele se portioneaza, se spala si se presara cu sare.
  2. Ouale se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga laptele si o lingura de ulei, apoi se omogenizeaza faina.
  3. Se pune intr-o tigaie uleiul la incins.
  4. Pestele se trece prin compozitia de ou si se pune la prajit. Se prajeste circa 3-4 minute pe fiecare parte.
  5. Se scoate apoi pe un servet absorbant.
  6. Sunt foarte deliciosi serviti alaturi se sosul de smantana cu usturoi: http://irinamitrea.blogspot.ro/2013/10/sos-de-usturoi-cu-smantana.html.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu