duminică, 30 noiembrie 2014

CUPCAKE


Ingrediente: 100 g unt
                        3/4 cana zahar
                        3 oua
                        1 cana faina
                        1/2 plic praf de copt
                        1 esenta de vanilie
                        crema: 200 g unt
                                      4 linguri apa fierbinte
                                      250 g zahar pudra
                         bomboane decorative
Mod de preparare:
  1. Untul moale se mixeaza cu zaharul si cu vanilia pana ce devine o pasta spumoasa, apoi se adauga ouale. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Se umplu formele pentru briose pe 3/4 si se coace in cuptorul preincalzit la foc mic timp de 15-20 de minute.
  3. Pentru crema: untul se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar pudra, se adauga apa, apoi restul de zahar si se amesteca pana devine spumos.
  4. Briosele racite se orneaza cu crema si cu bomboane colorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu