Ingrediente: 1 pachet piscoturi Savoiardi
2 pachete de crema pentru prajituri cu vanilie
2 lingurite ness
6 linguri zahar pudra
500 ml lapte rece
1 cana cafea preparata concentrat
cacao pudra
Mod de preparare:
- Intr-un bol se amesteca praful pentru prajituri cu zaharul. Se adauga laptele peste amestec si se mixeaza la viteza mica pana se omogenizeaza crema, apoi circa 10 minute la viteza mare pana cand compozitia devine o crema consistenta.
- Se ia jumatate din cantitatea de crema si se amesteca cu cele 2 lingurite de ness.
- Pe un platou se aseaza un strat de piscoturi trecute prin cafeaua calduta, se intinde un strat de crema cu ness, inca un rand de piscoturi, apoi al doilea strat de crema cu vanilie, iar piscoturi si ultimul strat se orneaza cu mici rozete din ambele creme.
- Se pudreaza prajitura deasupra cu cacao si se da la rece cel putin 2 ore.
Et voila...tiramisu simplu si rapid! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu