duminică, 11 mai 2014

BAGHETA UMPLUTA


Ingrediente: 1 bagheta
                  50 g telemea
                  50 g cascaval
                  25 g branza proaspata
                  25 g branza topita
                  2 linguri de smantana
                  50 g salam uscat
                  50 g kaiser
                  1/2 ardei kapia
                  4 masline
Mod de preparare:
  1. Intr-o farfurie adanca se rade cascavalul si telemeaua. Se adauga branza de vaci proapata, branza topita si smantana si se amesteca.
  2. In crema de branza se adauga salamul, kaiserul, ardeii si maslinele taiate cubulete mici si se amesteca.
  3. Bagheta se taie in doua si se scobeste miezul.
  4. Se umplu jumatatile de bagheta cu crema de branza. Se invelesc apoi in folie de plastic alimentara si se dau la rece pentru 30 de minute.
  5. Se taie bagheta felii de circa 1 cm si se servesc alaturi de salata verde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu