vineri, 30 mai 2014

SPUMA DE CAPSUNI


Ingrediente: 200 g capsuni
                  2 albusuri
                  3 linguri de zahar tos
                  un praf de sare
                  1 lingurita zeama de lime
                  decor: capsuni
                           piscoturi
                           frunze de menta
Mod de preparare:
  1. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zeama de lime si se bate in continuare la mixer pana devine o spuma tare ca de bezea.
  2. Capsunile se spala bine in jet de apa rece, li se rup coditele si taie cubulete. Se adauga zaharul tos si se paseaza la blender. Se adauga cate o lingura de spuma de albusuri si se amesteca.
  3. Cateva capsuni se taie cubulete si se aseaza un strat de 1 cm in cupele pentru desert. Se umplu cupele cu spuma de capsuni si se decoreaza cu capsuni intregi, piscoturi si frunza de menta.Se dau la rece cel putin 2 ore. 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu