luni, 5 mai 2014

TARTA DE OUA CU KAISER SI ROSII


Ingrediente: 5 oua
                 100 g telemea
                 50 g cascaval
                 50 g branza topita
                 150 g kaiser
                 2 rosii
                 sare
                 piper
Mod de preparare:
  1. Intr-o cratita se pune apa la fiert, in momentul cand clocoteste se opreste focul si se pun rosiile. Se lasa circa 1 minut sa se opareasca, apoi se scot rosiile pe o farfurie. Se decojesc si se dau pe razatoarea mare.
  2. Kaiserul se taie fasii subtiri.
  3. Branza se da toata pe razatoarea mare.
     
  4. Se adauga branza peste ouale batute spuma, se amesteca bine si apoi se imparte compozitia in doua boluri.
  5. In primul bol se adauga kaiserul, iar in al doilea bol se adauga rosiile si se amesteca bine.
  6. Se unge o tava rotunda cu un unt sau margarina. Se toarna prima compozitie cu kaiser, apoi se toarna compozitia cu rosii.

  7. Se da tarta la cuptor la foc mediu, timp de 30 de minute. Cand e gata se lasa sa se raceasca, apoi poate fi taiata.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu