Ingrediente: 5 oua
100 g telemea
50 g cascaval
50 g branza topita
150 g kaiser
2 rosii
sare
piper
Mod de preparare:
- Intr-o cratita se pune apa la fiert, in momentul cand clocoteste se opreste focul si se pun rosiile. Se lasa circa 1 minut sa se opareasca, apoi se scot rosiile pe o farfurie. Se decojesc si se dau pe razatoarea mare.
- Kaiserul se taie fasii subtiri.
- Branza se da toata pe razatoarea mare.
- Se adauga branza peste ouale batute spuma, se amesteca bine si apoi se imparte compozitia in doua boluri.
- In primul bol se adauga kaiserul, iar in al doilea bol se adauga rosiile si se amesteca bine.
- Se unge o tava rotunda cu un unt sau margarina. Se toarna prima compozitie cu kaiser, apoi se toarna compozitia cu rosii.
- Se da tarta la cuptor la foc mediu, timp de 30 de minute. Cand e gata se lasa sa se raceasca, apoi poate fi taiata.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu