sâmbătă, 24 mai 2014

FICATEI DE PUI LA CEAUN


Ingrediente: 500 g ficatei de pui
                  2 catei de usturoi
                  4 linguri ulei
                  100 ml apa
                  sare
                  piper
Mod de preparare:
  1. Se curata ficateii de pielite, se spala bine si se lasa la scurs.
  2. Se pune intr-un ceaun uleiul la incins. Se adauga cateii de usturoi taiati feliute.
  3. In momentul cand sfaraie uleiul, se adauga ficateii de pui, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga apa cat sa-i cuprinda. Se acopera ceaunul cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit. 
  4. Se intorc de cateva ori si se mai adauga cate putina apa in cazul in care e foarte scazut.
  5. Cand sunt gata se scot pe o farfurie si se presara patrunjel verde tocat. Se servesc cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu