vineri, 9 mai 2014

FRIGARUI DIN PIEPT DE PUI LA GRATAR


Ingrediente: 1 piept de pui
                  50 g kaiser
                  1 ceapa
                  2 ardei kapia
                  ulei
                  sare
Mod de preparare:
  1. Betele de frigarui se pun in apa cu cateva minute inainte de a pregati frigaruiele, nu se vor mai arde foarte tare.
  2. Pieptul de pui si se taie cuburi cam de 2-3 cm. Se pun intr-o farfurie si se presara cu sare.
  3. Kaiserul se taie cuburi la fel ca si carnea de pui.
  4. Legumele se curata si se spala. Ardeiul se taie patratele cam de dimensiunea puiului. Ceapa se taie in sferturi si se separa foile.
  5. Se iau betele de frigarui si se infig pe rand: 1 bucata de pui, 1 felie de ceapa, 1 bucata de kaiser, 1 bucata de ardei si tot asa pana se termina carnea. Mie mi-au iesit 5 frigarui. La final se stropesc cu putin ulei.
  6. Se pun frigaruiele pe gratarul incins si se gatesc cate 10 minute pe fiecare parte. Se lasa pana se rumenesc frumos. 

Sunt foarte delicioase servite cu un sos de smantana. Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu