Ingrediente: 1 farfurie cu ciuperci
1/2 ceapa
1 lingura ulei
3 linguri smantana
1 lingurita faina
sare
Mod de preparare:
- Ciupercile se curata, se spala in apa cu sare si se pun la fiert, se lasa sa dea cateva clocote, apoi se scot intr-o strecuratoare. Cand s-au racorit se taie fasii subtiri.
- Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei cu putina sare. Se stinge cu putina apa calduta.
- Se adauga ciupercile. Se lasa sa mai dea un clocot, cat timp amestecam bine smantana cu faina, sa nu aiba cocoloase deloc, si o adaugam in tigaie.
- Potrivim de sare, lasam sa mai dea un clocot ca sa se intrepatrunda aromele, amestecand sa nu se prinda.
Si, e gata de servire. Pofta buna!
acum am terminat de mancat ...a iesim foarte bun,noi am mai adaugat un pic de marar proaspat (ii place lui alex) si a iesit yummy
RăspundețiȘtergereMa bucur din suflet ca va placut! Si iti multumesc pentru apreciere! Da, merge adaugat marar/patrunjel dupa preferinta. La noi Iustina in ultima perioada e mai pretentioasa si de asta nu pun cateodata.
ȘtergereSi chiar ar trebui sa fac o precizare, orice mancare se poate condimenta cu sare si piper. Eu una, nu mai folosesc piper deoarece Iustina e alergica.
Ștergere