joi, 23 ianuarie 2014

BRIOSE APERITIV


Ingrediente: 200 g faina
                  2 linguri malai
                  1 plic praf de copt
                  1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
                  50 g kaiser
                  50 g sunca
                  150 g cascaval
                  1 ou
                  250 ml lapte
                  50 g unt
Mod de preparare:
  1. Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
  2. Intai se amesteca ingredientele uscate: faina, malaiul, praful de copt si bicarbonatul. Se adauga sunca si kaiserul taiate cubulete mici si cascavalul dat pe razatoarea mica.
  3. Intr-un bol se bate oul spuma, se adauga laptele si untul topit si racorit. Se adauga amestecul peste compozitia cu faina si se omogenizeaza bine.
  4. Formele de briose se ung cu unt si se tapeteaza cu faina. Din compozitie se umplu formele de briose si se dau la cuptor la foc mediu, timp de 20 de minute.



Sunt delicioase atat calde, cat si reci. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu