Ingrediente: 1 pachet piscoturi (optional)
4 croissante cu unt (de la Lidl)
5 oua
8 linguri de zahar
500 ml lapte caldut
1 lingura praf de budinca de vanilie (optional)
1 esenta de vanilie
50 g ciocolata neagra
15 g unt
1 varf cutit sare
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
- Ouale se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga treptat zaharul si praful de budinca. Se toarna apoi laptele putin caldut si esenta de vanilie.
- Se unge un vas de yena cu unt. Se aseaza piscoturile la baza, iar deasupra se aseaza croissantele taiate in jumatati pe lungime si bucati de ciocolata neagra. Se toarna compozitia de ou cu lapte si se da budinca la cuptor la foc mediu, timp de 25-30 de minute.
- Se lasa putin sa se racoreasca inainte de servire.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu