Ingrediente: ciuperci
compozitia 1. 2 lingurite telemea
5 lingurite cas framantat
compozitia 2. 4 lingurite cas framantat
4 lingurite smantana
2 lingurite codite
1 lingurita sunca presata
compozitia 3. 4 lingurite cas framantat
4 lingurite smantana
3 lingurite sunca presata
2 lingurite ardei gras rosu
cascaval
sare
Mod de preparare:
- Se spala si se curata ciupercile, iar coditele se indeparteaza.
- Se stropeste o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor in tava si se presara cu putina sare.
- Compozitia 1: Se amesteca putina telemea cu cas framantat.
- Compozitia 2: Cateva codite se taie cubulete marunte apoi se pun putin la calit in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi intregi, curatati. Se amesteca casul framantat cu smantana si se adauga coditele impreuna cu putina sunca presata taiata cubulete.
- Compozitia 3: Casul framantat se amesteca cu smantana, se adauga sunca presata si ardei taiate cubulete mici.
- Se umplu palariile ciupercilor cu aceste compozitii. Se aseaza deasupra cascavalul ras si se dau la cuptor 15 min sau pana se topeste branza.
Se servesc calde. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu