marți, 12 noiembrie 2013

CONOPIDA CU SMANTANA LA CUPTOR



Ingrediente: 1 conopida
                  1 ceapa
                  300 ml smantana
                  3 oua
                  100 g cascaval
                  100 g mozzarella
                  100 g sunca de pui
                  sare
                  unt
                  pesmet
Mod de preparare:
  1. Conopida se spala si se taie buchetele.
    Se pune la fiert in apa rece cu putina sare si din momentul fierberii se lasa 15 minute, apoi se lasa cateva minute la strecurat.
  2. Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
  3. Ceapa se taie marunt.
  4. Cascavalul si mozzarella se taie cuburi.
  5. Ouale se bat spuma cu un praf de sare, se adauga smantana si sunca de pui taiata fasii subtiri si se potriveste de sare.
  6. Se unge un vas de yena cu unt si se tapeteaza cu pesmet,
    se pune un strat de conopida, se presara deasupra ceapa, se adauga cubuletele de mozzarella cu cascaval, iar deasupra se toarna uniform compozitia de smantana. 
  7. Se da la cuptor, la foc mediu, cam 40 minute. Se serveste calda.



Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu