3/4 cana zahar
1 cana ulei
400 g dulceata/gem
550 g faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 esenta de vanilie
4 linguri cu nuca
4 linguri cu nuca de cocos
Mod de preparare:
- Intr-un bol se amesteca cu un tel apa cu zaharul, uleiul, esenta de vanilie si dulceata. Eu am pus 200 g gem de caise si 200 g dulceata de capsuni.
- Cand s-au incorporat bine toate ingredientele se adauga treptat faina, apoi bicarbonatul stins in otet.
- Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Nuca de cocos se amesteca cu nuca macinata si se pune peste compozitie.
- Se da la cuptor 40 de minute si se taie dupa ce s-a racorit putin.
Este o prajitura foarte frageda si delicioasa, cu adevarat deosebita.
Va dorim pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu