5 linguri zahar
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
1 praf de sare
300 ml apa minerala
8 linguri ulei
2 esente vanilie
topping caramel
topping capsuni
bomboane colorate
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul.
- Se amesteca intr-un bol faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si praful de sare.
- Se adauga apa minerala, uleiul si esenta de vanilie si se omogenizeaza compozitia.
- Se toarna compozitia intr-o forma de tort/chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
- Se da tava la cuptor 30 de minute, la foc mediu.
- Se rastoarna apoi tortul pe un platou.
- Deasupra se toarna topping-ul de caramel cat e inca caldut si se lasa 3 minute.
- Se orneaza cu topping-ul de capsuni si bomboane colorate.
Si pe Iusti nu o pot opri sa ma lase sa fac cateva poze de final :)) Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu