miercuri, 27 noiembrie 2013

TORTULET DE CIOCOLATA RAPID SI DE POST


Ingrediente: 8 linguri faina
                  5 linguri zahar
                  2 linguri cacao
                  1 plic praf de copt
                  1 praf de sare
                  300 ml apa minerala
                  8 linguri ulei
                  2 esente vanilie
                  topping caramel
                  topping capsuni
                  bomboane colorate
Mod de preparare:
  1. Se preincalzeste cuptorul.
  2. Se amesteca intr-un bol faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si praful de sare.
  3. Se adauga apa minerala, uleiul si esenta de vanilie si se omogenizeaza compozitia.
  4. Se toarna compozitia intr-o forma de tort/chec unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  5. Se da tava la cuptor 30 de minute, la foc mediu.
  6. Se rastoarna apoi tortul pe un platou.
  7. Deasupra se toarna topping-ul de caramel cat e inca caldut si se lasa 3 minute.
  8. Se orneaza cu topping-ul de capsuni si bomboane colorate.

Si pe Iusti nu o pot opri sa ma lase sa fac cateva poze de final :)) Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu