Ingrediente: 10 linguri faina
1/2 plic praf de copt
5 linguri cacao
4 linguri zahar
4 linguri dulceata de nectarine/piersici
8 linguri ulei
1 esenta de vanilie
zahar pudra
un praf de sare
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
- Se amesteca separat ingredientele uscate de cele umede:
- Intr-un bol se amesteca cacaoa cu faina si praful de copt cernute, apoi se adauga si un praf de sare.
- Iar in alt bol se amesteca pana la omogenizare dulceata, zaharul, uleiul si esenta de vanilie.
- Se toarna in ploaie compozitia uscata peste compozitia cu dulceata, amestecand cu o lingura. Se framanta apoi aluatul cu mainile cateva minute pana se omogenizeaza bine.
- Se aseaza pe o tava o hartie de copt. Asezati formele de fursecuri pe care le doriti in tava, rupeti cate putin din aluat si presati in forma, cam de 1 cm grosime.
- Se dau fursecurile la cuptor, la foc mediu, cam 7 minute. Apoi se scoate tava si se lasa 5 minute sa se racoreasca.
- Se pudreaza cu zahar pudra si sunt gata de savurat.
O sa va cam murdariti unghiile, dar merita incercat. Sunt super delicioase!!! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu