3 oua
3 linguri faina
1/2 plic praf de copt
piper
pesmet
ulei
Mod de preparare:
- Ouale se separa si se bat spuma atat albusurile cu un praf de sare, cat si galbenusurile.
- Cascavalul se da pe razatoare mica si se pune intr-un bol.
- Se adauga faina, praful de copt, piperul si galbenusurile si se amesteca cu o lingura.
- Se adauga jumatate din compozitia de albusuri si se amesteca, apoi restul de albusuri si se omogenizeaza bine compozitia.
- Se pune o folie de plastic direct pe compozitie si se da la rece cateva ore. Eu le fac dimineata cat beau cafeaua si le las in frigider pana la pranz.
- Se pune o tigaie cu mult ulei la incins. Cu mainile umezite in apa rece, se formeaza bilute mai mici putin decat o nuca, deoarece vor creste mult la prajit.
- Se dau prin pesmet si se pun la prajit pe ambele parti pana devin usor aurii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu