350 g zahar pudra
450 ml lapte putin caldut
1 esenta vanilie
colorant rosu
Mod de preparare:
- Intr-un bol se amesteca bine laptele impreuna cu zaharul pudra si esenta de vanilie.
- Se adauga nuca de cocos si se framanta o coca omogena.
- Se ia aproximativ jumatate din cantitatea cu nuca si se adauga cateva picaturi de colorant rosu.
- Se intind pe masa 2 folii alimentare de plastic.
- Se pune cate jumatate din compozitia cu nuca de cocos rosie pe fiecare folie si se intinde cate o foaie dreptunghiulara.
- Deasupra se adauga cate jumatate din compozitia cu nuca de cocos alba si se intinde peste foaia rosie. Se preseaza si se niveleaza frumos ambele foi.
- O prajitura se acopera cu folie de plastic si se da la frigider.
- A doua prajitura se ruleaza, fara a prinde folia de plastic in interiorul ruladei :) si se da la randul ei la rece.
- Sau a treia varianta se pot umple pe 3/4 cupe pentru desert si se orneaza cu crema de ciocolata.
- Dupa o ora se scot de la rece. Prima prajitura se taie patrate de 3 cm latura, iar rulada se taie felii.
Sunt prajiturele simple dar foarte delicioase! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu