Ingrediente: 100 g cascaval clasic
50 g cascaval afumat
50 g branza burduf
200 g somon afumat
1/2 ardei rosu
cateva fire patrunjel
1/2 lamaie
Mod de preparare:
- Cascavalul, clasic si afumat, se rupe bucatele si se pune in farfurii separate. Branza de burduf se imparte in cele doua farfurii.
Se topeste cascavalul in cuptorul cu microunde sau la bain-marie, amestecand din cand in cand. - Somonul se rupe bucatele si se paseaza cu furculita sau cu un blender. Se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie.
- Se intinde o folie de plastic pe o farfurie sau tava.
- Cascavalul se intinde in strat uniform, se aseaza deasupra cateva fasii subtiri de ardei rosu.
- Se inveleste rulada in folie si se da rece peste noapte.
E perfecta combinatia dintre cascaval si somon. Va dorim pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu