duminică, 15 decembrie 2013

MINI PIZZA DIN FOIETAJ


Ingrediente: 1 foaie aluat foietaj
                   ulei
                   suc de rosii
                   ardei kapia
                   sunca presata de pui
                   cascaval
                   oregano
Mod de preparare:
  1. Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
  2. Aluatul de foietaj se intinde. Se decupeaza cu forma pentru fursecuri si se pun intr-o tava pe hartie de copt.
  3. Se ung bucatile de aluat cu foarte putin ulei, apoi se ung cu sucul de rosii si se presara deasupra cateva fire de oregano.
  4. Cascavalul si sunca se taie felii subtiri si se decupeaza cu o alta forma pentru fursecuri mai mica decat cea cu care am decupat mini pizza.
  5. Se aseaza fellile de cascaval si sunca deasupra mini pizzei, apoi se presara ardei kapia taiat marunt.
  6. Se da tava la cuptor. Se coace mini pizza la foc mediu cam 20 de minute.
  7. Cand sunt gata se scot si sunt numai bune de servit.

Sigur va veti impresiona familia cu aceste gustari rapide si foarte delicioase. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu