Ingrediente: 1 foaie aluat foietaj
ulei
suc de rosii
ardei kapia
sunca presata de pui
cascaval
oregano
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
- Aluatul de foietaj se intinde. Se decupeaza cu forma pentru fursecuri si se pun intr-o tava pe hartie de copt.
- Se ung bucatile de aluat cu foarte putin ulei, apoi se ung cu sucul de rosii si se presara deasupra cateva fire de oregano.
- Cascavalul si sunca se taie felii subtiri si se decupeaza cu o alta forma pentru fursecuri mai mica decat cea cu care am decupat mini pizza.
- Se aseaza fellile de cascaval si sunca deasupra mini pizzei, apoi se presara ardei kapia taiat marunt.
- Se da tava la cuptor. Se coace mini pizza la foc mediu cam 20 de minute.
- Cand sunt gata se scot si sunt numai bune de servit.
Sigur va veti impresiona familia cu aceste gustari rapide si foarte delicioase. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu