sâmbătă, 7 decembrie 2013

CHEC APERITIV



Ingrediente: 6 oua
                  200 ml lapte
                  4 linguri ulei
                  8 linguri faina
                  1 plic praf de copt
                  100 g cascaval
                  50 g telemea
                  50 g mozzarella
                  150 g kaiser
                  1 ardei gras rosu
                  4 ciuperci
                  sare
                  piper
                  ketchup picant
Mod de preparare:
  1. Se preincalzeste cuptorul la foc mediu.
  2. Ouale se bat spuma cu un tel, impreuna cu un praf de sare si piper.
  3. Se adauga laptele si uleiul, apoi se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt.
  4. Se adauga apoi branza taiata bucatele, ardeiul tocat cubulete, ciupercile taiate felii subtiri si kaiserul taiat fasii si prajit putin pana se rumeneste.
    Se amesteca totul cu o lingura. Nu se mai adauga sare deoarece kaiserul si telemeaua au destula sare pentru a potrivi gustul checului.
  5. Se toarna compozitia intr-o tava de chec, deasupra se orneaza cu putin ketchup picant si se da la cuptor la foc mediu, cam 40 minute.
  6. Cand se scoate checul se acopera tava cu un prosop si se lasa sa se racoreasca pe aragaz, la caldura, sa nu se lase checul. Se poate servi si cald si dupa ce s-a racorit.



"I buni mami!" pe limba Iustinei :) Va dorim pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu