Ingrediente: 300 g iaurt 3,5%
100 g frisca batuta
75 g zahar
50 g alune
25 ml sirop de vanilie
1 compot de mandarine
100 ml sirop de capsuni
1 danone capsuni
4 piscoturi
Mod de preparare:
- Zaharul se caramelizeaza pana capata o culoare aurie, se adauga alunele si se amesteca. Nu se tin mult pe foc sa nu se amarasca. Se rastoarna pe o foaie de copt si se lasa sa se racoreasca, dupa care se toaca marunt.
- Iaurtul se amesteca cu frisca batuta si siropul de vanilie si se da la rece cateva minute.
- Intr-un pahar se toarna un strat de 25 ml sirop de capsuni, un strat de 3 linguri cu crema, sse aseaza cateva felii de mandarine din compot, alune, se adauga inca 2 linguri crema si o lingura de danone. Se pune un piscot si se decoreaza cu sirop de capsuni, alune si cate o felie de mandarina. Se tin la frigider cateva ore.
Foarte delicios!!! Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu