Ingrediente: 500 g carne tocata amestec porc-vita
1 ceapa
1 felie de paine inmuiata
1 morcov
1 cartof
1 ou
1 lingura faina
sare
piper
patrunjel verde
marar
seminte de susan
Mod de preparare:
- Se pune carnea tocata intr-un bol. Se adauga ceapa tocata marunt, felia de paina stoarsa bine, morcovul si cartoful date pe razatoarea mica, oul si faina si se amesteca.
- Compozitia se condimenteaza cu sare, piper si verdeata tocata fin.
- Se pune la incins o tigaie cu ulei din abundenta.
- Se ia cu o lingura din compozitie si se fac cu mana perisoare rotunde sau turtite care, daca doriti, se pot trece prin seminte de susan.
- Se pun in tigaie in momentul cand uleiul este bine incins si se prajesc pe ambele parti la foc mic.
- Se scot apoi pe un servet absorbant.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu